Velkommen til Kraftmeister

Til fullfore arbeidsstasjoner

01

Huge Product Diversity

02

Exclusive Dealers

03

100% Proven Quality

04

Sustainable & Innovative

Våre produkter

Nødvendig for hver workshop

Kraftmeister gir alt for verkstedet, inkludert profesjonelle hydrauliske presser, som er uunnværlige på mange verksteder.
Enten for å trykke på lagre og bushings eller bare bøye noe, er våre presser egnet for hver oppgave.

Kraftmeister presser er kraftige i kjøring og enkel å betjene.
Pressene er CE-sertifiserte og overholder dermed alle viktige lover og forskrifter for å sikre et trygt og pålitelig arbeidsmiljø.

 

Some of the companies that experienced Kraftmeister

Om Kraftmeister

Kraftmeister har vokst til å bli en av de største leverandørene av møbler og verktøy i Nederland. Vi strekker langsomt vår rekkevidde over hele Europa med lokale forhandlere i Norge og Sveits. Vårt tilbud består av flere produktlinjer, inkludert arbeidsbenker, skap, modulære garasysystemer og verktøykasser. Kraftmeister jobber kontinuerlig med å introdusere nye og innovative produkter som er opprettet ved hjelp av tilbakemeldinger fra kunder.

Nyheterr

Hos Kraftmeister er vi kontinuerlig opptatt med å utvide og perfeksjonere produktseriene våre. Med jevne mellomrom legger vi til nye produkter eller serier i assortimentet vårt. Ved bruk av feltundersøkelser og tilbakemeldinger fra kundene våre ligger vi i forkant i bransjen, og kundenes forventninger overgås ofte. Her holder vi deg mer enn gjerne oppdatert om de seneste utviklingene hos Kraftmeister. Se flere nyheter