Kraftmeister personvernpolicy

Via nettbutikken vår behandler vi ofte personvernsensitive opplysninger, også kalt personopplysninger. Kraftmeister legger stor vekt på å håndtere disse personopplysningene med den største grundighet. Personopplysninger behandles og sikres derfor med den største grundighet av oss.

Ved behandlingen av personopplysninger holder vi oss til de kravene som stilles i personvernlovverket. Dette betyr blant annet at:

 • vi oppgir tydelig hvilke formål vi bruker personopplysningene til. Dette gjør vi via denne personvernerklæringen:
 • vi begrenser vår innsamling av personopplysninger til kun de personopplysningene som er nødvendig til legitime formål,
 • vi ber deg først uttrykkelig om din tillatelse til å behandle personopplysningene dine i de tilfellene dette er påkrevd,
 • vi gjennomfører passende sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysningene dine, og krever det samme av parter som behandler personopplysninger på oppdrag fra oss,
 • vi respekterer din rett til å be om å få innsyn i, korrigere eller slette personopplysningene dine.

Kraftmeister er ansvarlig for behandlingen av opplysningene. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvilke personopplysninger vi samler inn og bruker, og til hvilke formål. Vi anbefaler deg å lese nøye gjennom den.

Denne personvernerklæring ble sist endret 1.5.2018.

Bruk av personopplysninger

Når du bruker nettbutikken vår mottar vi enkelte opplysninger fra deg. Dette kan være personopplysninger. Vi oppbevarer og bruker kun de personopplysningene som du oppgir direkte, i forbindelse med den tjenesten du har etterspurt, eller der det er klart at de avgis til oss så vi kan behandle dem.

Vi bruker følgende opplysninger til formålene som er oppgitt i denne personvernerklæringen:

 • Opplysninger om navn, adresse og bosted
 • Telefonnummer
 • Fakturaadresse
 • E-postadresse
 • Betalingsopplysninger

Registrere

For enkelte deler av nettbutikken vår må du først registrere deg. Etter registreringen blir de personopplysningene du har oppgitt lagret via ditt valgte brukernavn. Vi lagrer disse opplysningene slik at du skal slippe å fylle dem inn hver gang du bruker nettsidene og slik at vi kan kontakte deg i forbindelse med utføring av tjenesten.

Vi kommer ikke til å dele de opplysningene som er koblet til brukernavnet ditt til tredjepart, så fremt ikke dette er nødvendig i forbindelse med gjennomføringen av avtalen du har inngått med oss, eller hvis dette er lovpålagt. Hvis vi mistenker svindel eller misbruk av nettbutikken vår vil vi kunne overlevere personopplysningene til autorisert myndighet.

Tilgang portal

Via portalen vår kan du få tilgang til et administrasjonsområde der du selv kan stille inn, oppgi og endre saker og ting.

Behandling av bestilling

Når du legger inn en bestilling hos oss, benytter vi oss av personopplysningene dine for å behandle denne bestillingen. Hvis det er nødvendig for å kunne behandle bestillingen din på en god måte kan vi også gi dine personopplysninger til tredjepart. Du kan lese mer om dette i denne personvernerklæringen.

Reklame

Vi kan også, i tillegg til informasjonen på nettsidene, opplyse deg om våre nye produkter og tjenester:

 • per e-post
 • via sosiale media

Kontaktskjema og nyhetsbrev

Via nettbutikken vår tilbyr vi deg muligheten til å stille spørsmål ved bruk av et kontaktskjema, der du blir bedt om å fylle ut forskjellige opplysninger for å kunne behandle spørsmålet ditt. Du kan selv velge hvilken informasjon du oppgir i denne forbindelse. De opplysningene du sender oss blir lagret så lenge det er nødvendig ut fra innholdet i skjemaet eller e-posten for å svare på eller behandle spørsmålet ditt.

Vi tilbyr et nyhetsbrev som vi bruker til å informere interesserte om våre produkter og/eller
tjenester Hvert nyhetsbrev inneholder en lenke som du kan bruke til å melde deg av. E-postadressen din legges kun til listen over abonnenter hvis du gir uttrykkelig tillatelse til dette.

Publikasjon

Ved bruk av nettbutikken publiseres følgende opplysninger slik at de er synlige for alle på Internett:

 • dine opplysninger om navn, adresse og bosted
 • ditt kjønn

Du kan selv velge hvilken informasjon du publiserer. Det er mulig at denne informasjonen kan brukes til å finne ut hvem du er. Vi anonymiserer den publiserte informasjonen på forespørsel.

Annonser

Nettbutikken vår viser annonser.

Deling med tredjepart

Vi kan komme til å dele opplysningene dine med tredjepart. Disse partnerne er involverte i gjennomføringen av avtalen.

Google Analytics

Vi bruker Google analytics til å følge med på hvordan besøkende bruker nettbutikken vår. Vi har inngått en behandleravtale med Google for å fastlegge hvordan de bruker våre data.

Videre har vi ikke gitt Google tillatelse til å bruke de Analytics-dataene de samler inn til andre Google-tjenester, og vi anonymiserer IP-adresser.

Sikkerhet

Vi gjennomfører sikkerhetstiltak for å unngå misbruk av og begrense uautorisert tilgang til personopplysninger. Vi kan spesielt nevne følgende tiltak:

 • Vi benytter oss av sikre forbindelser (Secure Sockets Layer eller SSL) der all informasjon mellom deg og nettsidene våre skjermes når du legger inn personopplysninger.

Lagringsperioder

De personopplysningene som er nevnt over lagres så lenge det er nødvendig for å behandle dine bestillinger, inklusive garantier. Deretter lagrer vi opplysningene i maksimalt ett år til for de beskrevne statistiske formålene. Opplysningene slettes deretter, så fremt det ikke finnes en lovpålagt plikt til å lagre dem lengre (som den fiskale sjuårs lagringsplikten for betalingsopplysninger).

Tredjeparts nettsider

Denne personvernerklæringen gjelder ikke tredjeparts nettsider som er forbundet med nettbutikken via lenker. Vi kan ikke garantere at disse tredjepartene behandler dine personopplysninger på en pålitelig eller trygg måte. Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringene til disse nettsidene før du benytter deg av disse nettsidene.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen. Vi anbefaler at du leser gjennom denne personvernerklæringen jevnlig, slik at du forblir informert om eventuelle endringer.

Innsyn i og endring av dine opplysninger

Hvis du har spørsmål om vår personvernpolitikk eller om innsyn i og endring av (eller sletting av) dine personopplysninger kan du alltid kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

Du kan også sende oss en forespørsel om innsyn i, endring eller sletting av disse opplysningene. Du kan også sende oss en forespørsel om en eksport av de dataene vi bruker med din tillatelse, eller angi med en begrunnelse at du ønsker å begrense vår behandling av personopplysningene dine.

For å unngå misbruk kan vi i den forbindelse be deg om å identifisere deg på tilstrekkelig måte. Hvis det dreier seg om innsyn i personopplysninger som er koblet til en informasjonskapsel, må du sende med en kopi av den aktuelle informasjonskapselen. Du kan finne igjen denne i innstillingene i nettleseren din. Hvis opplysningene ikke stemmer, kan du be oss om å endre eller slette opplysningene.

Autoriteit Persoonsgegevens (Nederlandske personopplysningsmyndigheter)

Selvfølgelig hjelper vi deg gjerne videre hvis du skulle ha klager på behandlingen av personopplysningene dine. Med utgangspunkt i personvernlovgivning har du også rett til å sende inn en klage på behandlingen av personopplysningene dine til Autoriteit Persoonsgegevens (Nederlandske personopplysningsmyndigheter). For dette formålet kan du kontakte Autoriteit Persoonsgegevens.

Kontaktinformasjon

Kraftmeister
Randweg 1b
5711 DJ Someren
info@Kraftmeister.com
+31(0)40 820 0134

Kraftmeister selger aldri dine opplysninger

Kraftmeister kommer ikke til å selge dine personopplysninger til tredjepart, og kommer kun til å stille disse til disposisjon for tredjepart som er involvert i behandlingen av bestillingen din. Våre arbeidstagere og tredjepart som er engasjert av oss er forpliktet til å respektere fortroligheten til personopplysningene dine. Du har rett til innsyn i og korreksjon og/eller sletting av de oppgitte personopplysningene.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små filer som lagres av nettleseren din på datamaskinen din. Kraftmeister bruker informasjonskapsel for å kjenne deg igjen neste gang du bruker nettstedet. Informasjonskapsler gjør oss i stand til å samle inn informasjon om bruken av tjenestene våre, slik at disse kan forbedres og tilpasses de ønskene brukerne våre har. Informasjonskapslene våre gir informasjon som gjelder personidentifikasjon. Du kan selv stille inn nettleseren din slik at du ikke mottar informasjonskapsel når du handler hos Kraftmeister.

Hvis du likevel har spørsmål om Kraftmeisters Personvernpolitikk kan du kontakte oss. Vår kundeservice hjelper deg videre hvis du trenger informasjon om dine opplysninger, eller hvis du ønsker å endre disse. I tilfelle det måtte være nødvendig å endre vår Personvernpolitikk, vil du alltid finne den mest oppdaterte informasjonen på disse sidene.

SSL-sertifikat

Vi benytter oss av SSL-forbindelse under bestillingsprosessen og innfyllingen av kontaktskjemaene, slik at du trygt kan styre informasjonen din. SSL-sertifikat sørger for sikker forbindelse mellom den besøkende og serveren.