Kvalitet

Kvalitet

Kvalitet og holdbarhet er meget viktig for oss. Det at vi jobber hardt for å oppnå høyest mulig kvalitet er tydelig i alle ledd av produksjonsprosessen vår. Fra tegnebordet til levering av det ferdige produktet står brukervennlighet sentralt.

Designavdelingen vår skaper kraftige, holdbare produkter ved hjelp av den seneste CAD- og 3D-programvaren. En kombinasjon av vår praktiske erfaring og tilbakemeldinger fra forskjellige bransjer gjør at Kraftmeisters produkter er både praktiske og stilfulle. Kraftmeister ligger ofte flere skritt foran konkurrentene, og overgår gang på gang forventningene fra de profesjonelle brukerne.

Kraftmeister benytter seg av de mest avanserte teknikker og høyverdige materialer under produksjonsprosessen. Kvaliteten garanteres til enhver tid av bruken av CNC-maskiner. Produktene våre fremstilles med den største presisjon og kontinuitet. Vi hos Kraftmeister er også meget kritiske når det kommer til lakkering. Gjennom strenge kontroller sørger vi for konsistent overflatebehandling.